Vivatel / БTK – АД
Местоположение: България
Терен: n/a
Квадратура: 150 м2
Строителство: Магазин
Екип: NAB

NAB Architects  разработи и изпълни цялостна концепция за ексклузивни “флаг-шип” магазини на “Viva Tel” за големите градове в старната. Главната идея на проекта Vivatel Dream-shop е създаването на верига от малко на брой магазини, разположени на ключови локации, която да оперира успоредно с основната търговска мрежа на компанията

Dream-shop веригата се фокусира върху демонстриране и запознаване на клиента с технически и софтуеърни нововъведения в мобилните комуникации и обслужването на абонатите.

Мотивът на раето преминава по пода и стените, като достигат до нивото на експозиционните модули. Ротацията на 45 градуса на подовите линии създава допълнителна визуална динамика в интериора. Останалата част от стените, колоните и тавана са боядисани в черeн матов графит, който действа като обобщаващ “фон”.

Мащабно цветно  ‘рае’  от  корпоративните цветове на  компанията – оранж, червено, черно, сиво и бяло, е основен елемент и отправна точка за обединяването на визуалната и функционална организация на пространствата в единна концепция с хармонично въздействие.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.