Vivacom / Българска телекомуникационна компания – АД
Местоположение: София, The Mall
Терен: n/a
Квадратура: 20 м2
Строителство: Магазин
Екип: М. Стайков, A. Каменова, Ю. Янева

Най-голямото предизвикателство в този съвместен проект м/у Търговски, Маркетинг и PR отделите във Vivacom и NAB  беше изключително краткия срок. Разполагахме общо с две седмици до официалното откриване на магазина. Заданието изискваше да създадем цялостна интериорна концепция за мултифункционален Демонстративен Център за тестване на услуги, разположен във всички главни центрове за обслужване на клиенти, на принципа “shop-in-shop”.

Амбицирани и вдъхновени от предизвикателството, успяхме да канализираме твореческото напрежение в продуктивност. В този изключително кратък срок успяхме да развием и тестваме концепцията, да подготвим всички детайли и спесификации, да координираме подизпълнители и доставчици. С цената на две безсънни нощи, изморени крака, разгорещени спорове и …. десетки кафета, успешно завършихме монтажа  само за 48 часа!

Демо Корнера разполага с шест лаптопа, на които клиентите могат да тестват новите високотехнологични услуги на Vivacom чрез високоскоростен интернет. На всяка от демо станциите може да се слуша музика от 4FUN – най-богатия каталог за легална музика в България.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.